Om företaget.

Massagebehandling Nils-Olov Åsman är ett privat oberoende företag som ägs och drivs av Nils-Olov Åsman. Jag har mångårig kunskap och erfarenhet av kvalificerad massagebehandling.

Jag utbildade mig vinter 1997 och har sedan dess arbetat med massagebehandling. Under åren har jag fortbildat mig och inhämtat kunskaper i olika massagetekniker. Under våren 2006 utbildade jag mig i terapeutisk medicin och är numera certifierad terapeut. Har även gått grundkurs i akupressur och har kunskaper i manipulering.

Utöver olika kursutbildningar så har jag lång erfarenhet av idrottsskador och besvär som ännu aktiv idrottsman. Började med organiserad träning hösten 1957 och är ännu aktiv med regelbunden träning och tävling. Min idrottsbana och föreningsarbete började med ungdomsfotboll, scouting, orientering, friidrott-löpning, skidor, basket, volley-boll, folkdans och ledare för flick- och damfotboll.

Under åren som terapeut har jag hjälp idrottare att lyckas bli bättre och det har bla under året 2006 resulterat i SM medaljer på 400m herr och 5000m dam. I orientering blev det tre medaljer, Damer Natt, Junior Ultra lång och klassisk. Jag inriktar mig på massagebehandling och stresshantering. Massagebehandling Nils-Olov Åsman hjälper företag, föreningar och privatpersoner med rehabilitering av muskler och muskelsmärtor samt stresshantering. Avslappning förebygger stress och utbrändhet.

Min vision är en nära relation med mina kunder. Som kund kan du alltid känna dig trygg. Diskretion och god service är en självklarhet!

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka din massagebehandling!

Om massageverksamheten.


Min huvudsakliga tid arbetar jag ifrån min massagelokal i min bostad på Tuppa-Klaras väg 16 i Örebro. Vid massagearbeten åt företagets anställda så arbetar jag i min lokal eller ute på företaget i lämplig lokal i enlighet med företagets önskningar. För övriga är det i min lokal i huvudsak som gäller men på kundens önskan gör jag besök och masserar där kunden befinner sig mot reseersättning. Det kan exempelvis vara vid sjukdom, rörelsehinder eller andra personliga orsaker. När kunden själv har svårigheter kan jag inom rimliga avstånd hämta och efter massage lämna kunden med bil mot skälig ersättning. Långväga kunder som kommer med tåg, flyg eller bussar till Örebro så hämtar och lämnar jag kunden på överenskommen plats.

Under mina resor i första hand inom idrott eller annan föreningsverksamhet har jag hjälp klubbkamrater, andra tävlande eller medmänniskor i länder som Norge, Finland, Danmark, Italien, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Rumänien, Bulgarien, Turkiet, Iran, Armenien, Georgien, Ryssland, Ukraina, Moldavien samt Polen.

Mina kunder är allt från små barn till gamla människor över nittio som får hjälp med sina muskulära problem.

Min teknik är även användbar på djur och det är många timmar som jag masserat hundar under de år jag sysslat med massage.

Nils-Olov