Om företaget.


Massagebehandling Nils-Olov Åsman är ett privat oberoende företag som ägs och drivs av Nils-Olov Åsman. Jag har mångårig kunskap och erfarenhet av kvalificerad massagebehandling. Naturligtvis är jag certifierad massageterapeut och medlem i Svenska Massage Akademins Riksförbund, SMARF.

Jag utbildade mig vinter 1997 och har sedan dess arbetat med massagebehandling. Under åren har jag fortbildat mig och inhämtat kunskaper i olika massagetekniker, se "Tjänster". Under våren 2006 utbildade jag mig i terapeutisk medicin och är numera certifierad terapeut. Har även gått grundkurs i akupressur och har kunskaper i manipulering.

Utöver olika kursutbildningar så har jag lång erfarenhet av idrottsskador och besvär som ännu aktiv idrottsman. Började med organiserad träning hösten 1957 och är ännu aktiv med regelbunden träning och tävling. Min idrottsbana och föreningsarbete började med ungdomsfotboll, scouting, orientering, friidrott-löpning, skidor, basket, volley-boll, folkdans och ledare för flick- och damfotboll.

Under åren som terapeut har jag hjälp idrottare att lyckas bli bättre och det har bla under året 2006 resulterat i SM medaljer på 400m herr och 5000m dam. I orientering blev det tre medaljer, Damer Natt, Junior Ultra lång och klassisk.

Jag inriktar mig på massagebehandling och stresshantering. Massagebehandling Nils-Olov Åsman hjälper företag, föreningar och privatpersoner med rehabilitering av muskler och muskelsmärtor samt stresshantering. Avslappning förebygger stress och utbrändhet.

Min vision är en nära relation med mina kunder. Som kund kan du alltid känna dig trygg. Diskretion och god service är en självklarhet!


Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka din massagebehandling!
 ·  Besökare.  · © Nils-Olov Åsman & Paula Granqvist 2006